POLLUX VEGA

Wordplay is my foreplay.

permanent?

Publicerad 2015-03-31 11:00:00 i REMINDERS,

Mina tankar börjar allt mer dras mot tatueringar. Ibland kommer jag på mig själv med att titta ner på solen jag har på armen, och småle. Tatueringar för mig är inte något som man bara gör, även om jag inte har en exakt förklaring till varför jag gjorde till exempel min sol. Det är något som jag inte kan förklara i ord, och det är den känslan jag vill ha för alla mina tatueringar.
Och det kommer bli många. För det finns inget vackrare än konst på kroppen. 
 
"You will never walk alone" skrivet på tengwar, ur Lord of the Rings. 
Jag är ett stort fan. Okej, stort är en smärre underdrift, och jag funderar ofta på hur jag vill föreviga mina systrar. Svalor, nummer, namn, ja, allt har kommit upp. Och vanligtvis gillar jag inte citat, det är banalt och känns så kortvarigt. Förren jag såg detta. Det känns så rätt på något sätt, jag kommer ju aldrig gå ensam med fyra systrar. Dessutom är det en hyllning till den fantastiska värld och vackra språk Tolkien skapade.
Samtidigt för att motsäga mig själv om vad jag tycker om citat, så vill jag oerhört gärna föreviga citatet längst ner taget ur Peter Pan. För vem var inte inte dödskär i Jeremy Sumpter som spelade Peter Pan i filmen från 2003? (Jag jag jag jag jag jag jag var). Och vem var det som tvunget skulle hitta Peter Pan statyn i Kensington Gardens? (Återigen jag), och vem har lusläst boken och all information det finns att hitta för att rättvist kunna filosofera om huruvida Peter återvände, eller om han var död. (Jag.)
 
 
Vill även ha mitt stjärntecken, som jag identifierar mig något otroligt med, någonstans på min kropp. Just nu verkar det som överarmen, på insidan, men samtidigt vet jag att huden där är ganska känslig och prone-to-ageing. Får se...
 
                     
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

M A Y A S A C H S

19, blond, sarkastiskt lagd och någotsånär cool. instagram: linnealits tumblr: polluxvega.tumblr.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela